Copy/Paste playsuit

Vorige week keek Fenna mee terwijl ik wat blogs las. Toen deze (klik) voorbij kwam waren we allebei enthousiast. 

Fenna vond de stof heel mooi en draagt graag jumpsuits. En ik had die stof toevallig nog in de kast liggen, was nog op zoek naar een leuk patroon voor een jumpsuit/playsuit én hou heel erg van een overslag. Dat die overslag bij dit patroon op de rug zit vond ik extra leuk, en voor een borstloos kind ook veel mooier. 

Ik werkte hem iets anders af dan in het patroon, voor een beetje contrast. Hij paste één keer, ik heb er niets aan hoeven aanpassen. Alleen liet ik de kontzakjes weg, die vond ik overbodig. 

De foto’s zijn van hele slechte kwaliteit, beide keren met slordig speelhaar. Tja… What can I say… Zo ziet ze er nou eenmaal het grootste deel van de dag uit ❤️

Nieuwe hobby: vingerhaken!
Hier had ik de overslag nog niet vastgezet, dat heb ik later wel gedaan. 

Overigens is de bies aan de pijpjes wel gewoon gelijk en recht hoor 😉

’s Avonds gingen we nog even op Pokémonjacht… 

Het patroon komt uit Knippie 3/2015 en ik denk dat ik er nog een versie van maak. Zo leuk!

Stofje van Budgetstoffen.nl maar ik weet niet of ze het nog hebben. 

6 gedachtes over “Copy/Paste playsuit

      • Joyce zegt:

        Op zich eigenlijk wel goed, ondanks een aantal vervelende gezondheidshobbels de laatste tijd. Een van de hobbeltjes is dat we – nu al een aantal jaar – aan het proberen zijn om ook zo’n leuk hummeltje te krijgen. Met medische hulp inmiddels en de eerste echte poging was in eerste instantie succesvol, maar is vorige week toch nog misgegaan met 5 weken. Spannende tijden, dat wel.

        Geliked door 1 persoon

      • Anne-Marie zegt:

        Nou inderdaad spannend! Ik duim voor jullie. Als het raak is moet je het laten weten hoor, dan maak ik iets moois voor de baby 🙂
        Hier ook wat gezondheidsdingen (zie blog ‘terug van weggeweest’) maar inmiddels alles weer goed.
        Maak je nog steeds kaartjes?

        Like

  1. Joyce zegt:

    Nee, niet meer echt, alleen nog maar op speciaal verzoek. Laatst het kaartje gemaakt voor m’n schoonzusje. Zij is half juli bevallen van een schitterend meisje.

    Ja, dat blog las ik net, schrikken zeg. Goed te lezen dat het nu onder weg is.
    Ik heb op een druilerige zondagavond in juni een spoedoperatie gehad om mijn extreem ontstoken galblaas te verwijderen. Gevalletje, dat had geen dag langer door moeten gaan, anders was het slecht afgelopen. Ook iets waarvan ik de echte ernst pas achteraf hoorde.

    Like

Plaats een reactie