Over mij

Hallo, leuk dat je op mijn blog komt kijken!

AM op VJV

Mijn naam is Anne-Marie, geboren in 1975, getrouwd met Roy en moeder van Fenna (2009), Rens (2011) en Cas (2013).
Ik werk 3 dagen per week als röntgenlaborant voor het bevolkingsonderzoek naar borstkanker en als ik een moment voor mezelf heb naai en haak ik graag.

Tot voor kort  liet ik alles wat ik maakte zien op een ander weblog: ‘An’s  Geflans’  http://ansgeflans.wordpress.com Ik koos die naam omdat ik  vond dat ik best mooie dingen maak, maar het in mijn ogen altijd  geflans was omdat het nooit zonder slag of stoot tot stand komt. Ik moet  altijd wel een (of meerdere) naadje(s) uithalen en opnieuw doen,  haakwerk een keer uithalen en opnieuw beginnen, of afwijken van een  patroon omdat ik niet goed heb gelezen en het dus ergens mis is gegaan.
Gelukkig is het aan de eindproducten vaak niet te zien en omdat er tegenwoordig steeds minder geflans aan te pas komt vond ik de naam van mijn oude blog niet meer passen.

Zo ontstond dit nieuwe weblog. Ik vond het een crime een goede naam te vinden. Uiteindelijk koos ik voor ‘Van je veel’ (zie hier hoe ik op die naam kwam) en dat voelt beter.
Momenteel kun je via mijn Facebookpagina op kleine schaal handgemaakte items bestellen. Ik heb geen voorraad, maar alles wat je op mijn blog en Facebook ziet kun je in principe kopen.

 

2 gedachtes over “Over mij

  1. SewBel zegt:

    Hoi Anne-Marie! Wat een leuke blog, en een mooie voorstelling op deze pagina ;-). Hier kom ik nog terug, ik tracht je blog in mijn lijst van favoriete blogs te zetten zodat ik hem kan volgen. Ik zie nl. wel wat gelijkenissen… Ook steeds welkom bij mij!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s